Download gratis de
demoversie van

4CIS CRM Software

en overtuig uzelf van de mogelijkheden


Onze kernpunten:
1.  Perfecte software
2.  Prima support
3.  Scherpe prijzenTel: 040 282 38 36
Alt: 0624 77 30 55

4CIS BV
Garnichweg 55
5625 NG EINDHOVEN
info@4cis.nl     

Aegir-Marine BV, Wijk bij Duurstede

Specialisten in schroefasafdichtingen

AEGIR-Marine is gestart in 2001 en al vrij snel hebben wij 4CIS CRM Software geïntroduceerd. Wij zijn intussen gegroeid naar 26 medewerkers en kantoren in Shanghai en Singapore. Waar wij heel erg blij mee zijn is dat 4CIS met ons mee is gegroeid. Volledige relatiebeheer, ordersysteem, facturatie en binnenkort wordt ook de voorraad via 4CIS CRM Software beheerd.
Flexibiliteit en snelle service zijn 2 kwalificaties die wij bij 4CIS vinden passen.

Els Menger

Aegir-Marine BV

Alpha Deuren Nederland, Harderwijk

Opent mogelijkheden

Wij werken al een paar jaar met plezier met 4CIS CRM Software, waarbij gewerkt werd met de standaarden zoals reeds in 4CIS CRM Software zijn ingebracht.
Het laatste jaar zijn wij zeer actief geweest om 4CIS CRM Software specifiek in te richten voor onze bedrijfsvoering, waarbij wij echt de mogelijkheden van 4CIS CRM Software hebben ontdekt. Hierbij liepen wij ook tegen tekortkomingen aan of in ieder geval zaken wat wij graag zouden willen zien, maar (nog) niet in 4CIS CRM Software aanwezig waren. Door het meedenken van de helpdesk hebben wij hiervan veel kunnen ondervangen en specifieke oplossingen kunnen doorvoeren.
Door ons team is bij verschillende werkgevers met diverse CRM-/ ERP-pakketten gewerkt en allen hebben dezelfde overeenkomst: het vullen van de database, maar de gebruiksvriendelijkheid van 4CIS CRM Software steekt daar toch echt bovenuit.
Kortom prijs/kwaliteitsverhouding, alsmede de ondersteuning van de helpdesk scoort wat ons betreft een dikke voldoende.

At Van Essen

Alpha Deuren

Car Design "de dochter", Rotterdam

Meer dan belettering

Al een geruime tijd waren wij bezig met andere relatie programma's met offerte en orders. Al deze programma's waren voor ons eigenlijk te veel gericht op vaste artikelen met prijzen totdat wij een demo downloaden van 4CIS CRM Software. Hier konden wij de relatie met offertes en de orders kwijt, plus extra's naar ons eigenhand gezet en het mooiste is eigenlijk: het kost maar êên derde van het programma wat we hadden.

Ron Roelofs

Car Design - De dochter

Duratherm, Elburg

Aardwarmte, energie voor de toekomst

Wij werken al jarenlang met 4CIS CRM Software en het leuke is dat het systeem steeds meegroeit met onze onderneming!

Wilma Kuiper

Duratherm

Flexdata BV, Dordrecht

Flexdata, één softwarepakket voor de gehele mondzorg.

Flexdata maakt sinds 2004 gebruik van 4CIS CRM Software. De combinatie van Facturatie, klantbeheer, helpdeskondersteuning, documentmanagement, mailingen en e-mail marketing maken het softwarepakket uniek op de Nederlands markt.

Matthé Roos

Flexdata BV

Van Hooft Architecten, Eerde

Voor ons bedrijf is 4CIS CRM Software een hulpmiddel waarmee we klantgegevens beheren, offertes maken, begrote kosten en uren beheersen, persoonlijke werkplanningen in bijhouden, processen bewaken en factureren. Al met al is het een veelzijdig product.

Anton van Hooft

Van Hooft Architecten

Hardeman Beveiliging en BedrijfsZorg, Doorn

Voor het beheer van alle documenten is 4CIS CRM Software HET pakket met de beste support in meedenken, ontwikkelen en uitvoeren.

Bernadette Hardeman

Hardeman Beveiliging en BedrijfsZorg

MAGIC FX, Boxtel

Make Your Audience Scream!

Wij gebruiken 4CIS CRM Software voor de complete order afhandeling van offerte tot factuur. Ook maken we gebruik van de module voorraadbeheer en maken we onze inkoop orders aan in 4CIS CRM Software.
Alle documenten worden vanuit 4CIS CRM Software omgezet naar pdf met een moderne lay-out zodat deze direct per e-mail verzonden kunnen worden. Door de eindeloze lay-out mogelijkheden van 4CIS CRM Software genereren wij ook overige documenten zoals pakbonnen, vrachtbrieven en douane documenten voor export orders buiten de EU.
Wij zijn zeer tevreden over 4CIS CRM Software, een pakket dat voor ons vandaag de dag niet meer weg te denken is.
Het programma geeft ons op ieder moment van de dag een compleet overzicht van alle lopende aanvragen en orders. Ook kunnen we te allen tijde onze omzet rapporteren.
Wij zijn ontzettend tevreden. Ook doordat 4CIS CRM Software altijd up to date blijft en de helpdesk altijd direct voor ons klaarstaat.

Bram Veroude

Magic FX

Slagtech, Wervershoof

Slagtech: Doordacht en deskundig!

Wij zijn op zoek geweest naar een programma voor de administratie van onze orders, met een stukje inkoop en facturatie. Ons idee ging uit naar een ERP systeem, omdat ik dit bij een vorige werkgever had gebruikt. Dit was voor ons eigenlijk een stap te ver, zowel de mogelijkheden en de kosten hiervan. Wij zijn namelijk een klein metaal bewerkings bedrijf, met een diversiteit aan werkzaamheden.
Na het beraden van internet kwam ik 4CIS CRM Software tegen en heb een proef versie gedownload en wat zaken geprobeerd. Dit ging uitstekend, en ik werd opslag enthousiast. Wij werken nu 1,5 jaar met het pakket, naar volle tevredenheid. Nog steeds ontdek ik mogelijkheden die wij tot dusver nog niet hebben gebruikt.
Ook de service van 4CIS is uitstekend, ze staan je direct te woord en luisteren naar meningen om het pakket te optimaliseren.

Hans Koenis

Slagtech