Download gratis de
demoversie van

4CIS CRM Software

en overtuig uzelf van de mogelijkheden


Onze kernpunten:
1.  Perfecte software
2.  Prima support
3.  Scherpe prijzenTel: 040 282 38 36
Alt: 0624 77 30 55

4CIS BV
Garnichweg 55
5625 NG EINDHOVEN
info@4cis.nl     
<<< 4CIS CRM Software project management >>>

Relatiebeheer

Met het relatiebeheer in 4CIS CRM Software kunt u gemakkelijk en efficiënt u klanten, prospects en leveranciers beheren. Door gebruik te maken van de uniforme zoekfunctie kunt u snel en eenvoudig de gewenste bedrijven en personen binnen het pakket vinden met alle eventueel gekoppelde documenten, projecten, urenregistraties, orders, helpdesk tickets, etc.

Door middel van één klik kunt u snel en gratis de juiste bedrijfsgegevens ophalen met onze unieke KvK koppeling. Zo blijft u klantenbestand altijd up-to-date en hoeft u geen tijd meer te verspillen met het opzoeken en invoeren van bedrijfsgegevens in het relatiebeheer.

Aan bedrijven kunnen eenvoudig nieuwe of bestaande personen gekoppeld worden met hierbij een functiebeschrijving. Voor het versturen van bijvoorbeeld facturen of offertes kan gebruik gemaakt worden van een standaard adressering aan een persoon binnen het bedrijf.

Met het relatiebeheer in 4CIS CRM Software is het mogelijk om de website van een bedrijf te bekijken of de route te berekenen naar het bezoekadres. Zo ziet u exact op welk tijdstip u moet vertrekken voor een afspraak bij een klant.

Door het toevoegen van een betekenis, trefwoorden, kleuren en vrije velden kunt u relaties gemakkelijk groeperen. Hierdoor is het eenvoudig om mailings te maken of een overzicht te krijgen van al uw concurrenten of medewerkers.

Terug naar 4CIS CRM Software