Download gratis de
demoversie van

4CIS CRM Software

en overtuig uzelf van de mogelijkheden


Onze kernpunten:
1.  Perfecte software
2.  Prima support
3.  Scherpe prijzenTel: 040 282 38 36
Alt: 0624 77 30 55

4CIS BV
Garnichweg 55
5625 NG EINDHOVEN
info@4cis.nl     
<<< relatiebeheer urenregistratie >>>

Project management

Met het project management in 4CIS CRM Software kunt op een projectmatige manier u kosten en uren beheren. Door het opdelen van een project in onderdelen kunt u niet alleen een begroting per project, maar ook het budget en de voortgangsbewaking per deelproject bijhouden.

In het project management kunt u aangeven wat u project relaties zijn en welke medewerkers uren kunnen registreren op het project. Op deze manier kunnen uw medewerkers al hun gemaakte uren direct op een project boeken.

Een krachtige manier om projectmatig te werken in 4CIS CRM Software is door projecten rechtstreeks aan te maken vanuit een offerte. U kunt eenvoudig de offerteregels omzetten in projectonderdelen, zodat u direct de begroting ziet voor dit project.
Mocht u werken met een afgesproken prijs dan kunt u in het project management van deze offerte rechtstreeks een factuur maken met eventuele meeruren. Mocht u werken op regie basis dan kunt u de gemaakte uren en kosten in een paar seconde omzetten tot een factuur.

Project management in 4CIS CRM Software is hiernaast ook een goed medium om de kosten en uren voor een bepaalde afdeling goed in de gaten te kunnen houden of om u helpdesk tickets of orders te structuren.

Terug naar 4CIS CRM Software