Download gratis de
demoversie van

4CIS CRM Software

en overtuig uzelf van de mogelijkheden


Onze kernpunten:
1.  Perfecte software
2.  Prima support
3.  Scherpe prijzenTel: 040 282 38 36
Alt: 0624 77 30 55

4CIS BV
Garnichweg 55
5625 NG EINDHOVEN
info@4cis.nl     
<<< offerte maken agendabeheer en actielijsten >>>

Factuur maken

Met 4CIS CRM Software kunt u eenvoudig een factuur maken en versturen naar uw klanten. U kiest de te factureren uren en kosten uit het centrale productenbestand, vult de juiste aantallen in, print de factuur of emailt hem direct naar u klant.

U kunt een factuur maken uit een reeds bestaande offerte of order. Op deze manier kunt u met één klik alle gegevens overnemen en is de factuur klaar voor verzending. Het is hierbij mogelijk om een offerte gedeeltelijk te factureren, zodat u facturatie in termijnen kan verlopen. Vanuit een relatie of een project kunnen direct alle gekoppelde uren en kosten mee gefactureerd worden.

Met een abonnement in 4CIS CRM Software kunt u periodieke facturen maken. Op deze manier vergeet u jaarlijkse kosten als een onderhoudscontract nooit meer te factureren. Gemaakte uren en kosten voor een gekoppeld project of relatie kunnen met een abonnement automatisch meegenomen worden naar de factuur.

De opmaak van de factuur kan geheel gepersonaliseerd worden naar de huisstijl van uw bedrijf. U kiest hierbij zelf welke gegevens uit 4CIS CRM Software u over wilt nemen op de te printen factuur.

Terug naar 4CIS CRM Software