Download gratis de
demoversie van

4CIS CRM Software

en overtuig uzelf van de mogelijkheden


Onze kernpunten:
1.  Perfecte software
2.  Prima support
3.  Scherpe prijzenTel: 040 282 38 36
Alt: 0624 77 30 55

4CIS BV
Garnichweg 55
5625 NG EINDHOVEN
info@4cis.nl     
<<< factuur maken helpdesk management en ticketbeheer >>>

Agendabeheer en actielijsten

Met het agendabeheer in 4CIS CRM Software beschikt u over een centrale agenda. Hierin worden alle activiteiten van uw werknemers weergegeven en kunnen zij hun acties plannen. Door u medewerkers te verdelen in groepen kunt u in één overzicht de planning van bijvoorbeeld uw verkoopafdeling zien. Door vergaderruimtes of beamers in te voeren als werknemers kunt u eenvoudig aangeven wanneer deze in gebruik zijn. Hierdoor kunnen deze niet dubbel ingezet worden.

Iedere werknemer komt bij het inloggen in 4CIS CRM Software terecht in zijn actielijst. Hierin staan alle nog af te handelen acties, zodat hij geen afspraak of actie meer mist.

Een actie kan op allerlei plaatsen aangemaakt worden. Zo kunt u acties hangen aan uw relaties en projecten, maar ook aan u orders, facturen en offertes. Door gebruik te maken van procedures kunt u eenvoudig samenhangende acties in één keer toevoegen. Van een actie kan rechtstreeks een urenboeking gemaakt worden.

Met agendabeheer in 4CIS CRM Software beschikt u over een planbord waarmee u een goed overzicht houdt op uw bedrijf. Net als acties kunt u ook helpdesk tickets of urenboekingen zichtbaar maken in de agenda.

De agenda's in 4CIS CRM Software kunnen gesynchroniseerd worden met Outlook.

Terug naar 4CIS CRM Software